lauantai 18. maaliskuuta 2017

Tornio RN ja CRUFTS

Pahoittelen pienimuotoista blogitaukoa. Kevät saattaa mennä hiukan hiljasissa merkeissä myös, mutta lumien sulattua tuleepi reilusti enemmän tekstiä.

5.3.
Lähdettiin aamusta kohti Tornion ryhmänäyttelyä. Ringolla alkoi kehä klo 9.00.
Luokassa oli 3 koiraa. Ringo sai ERIn ja voitti luokkansa SA:n kera.
Paras uros luokassa oli 3 koiraa, Ringo yllätti voittamalla urokset!
Ringon kanssa ooteltiin sitten rotunsa parhaan valintaa, ja lopullinen tulos VSP. Ringolla oli huonompi etuaskel kuin nartulla, siihen tuomari käski vähän treenata :D
Sitten alko yhteen oottelu ja saksanpaimenkoirakehät.
Ensimmäisenä kehään vein junnu-uros Huntin. Huntti voitti luokkansa SA:lla ja avoimiin vein Penun tuloksella ERI 2. Lopuksi Fitokin pääsi kehään ja sieltä tuli VET 1 SA ja samantien ROP-VET, koska oli ainoa veteraani näyttelyssä.
Paras uros luokassa esitin Fiton ja Fito siirrettiin loppujen lopuksi ensimmäiselle paikalle! 8v sitä PU1 sijaa piti odotella :D Tuomarin mielestä Fito oli hyvin pidetty vanha herra :)
Nartuissa sitten Iisa vähän huonolla esiintymisellä ERI ja luokan toinen ilman SA:ta.
Rotunsa parhaan valinnassa Fantsu vei ROP-tittelin ja Fitokin oli VSP!
Ryhmissä ei sittemmin sijoitusta.

10.3 Lähdettiin hiihtoloman vikalle viikonlopulle sitten kohti Lontoota ja ekat kaks päivää kierreltiin ja kaarreltiin lontoossa ja 12.3 mentiin junalla Birminghamiin Cruftsiin.
Cruftsissa tuli seurailtua kahdessa eri hallissa eka bordercollieita ja sitten saksanpaimekoiria kakkoshallissa.
Sitten oltiin tapahtumakehässä katsomassa flyball- finaali ja kultaistennoutajien koulutusesitys. Poliiskoirien treenejäkin seurailtiin!
Jouduttiin lähtemään aika aikasin junan kulkemisen vuoksi ja ilta kierreltiin lontoon katuja. Maanantai aamuna sitten jo lähdettiin kohti suomea.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti